2011. július 26., kedd

Lélektől lélekig - in memoriam Tóth Árpád - Jelenlegi ára: 1 815 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Lélektől lélekigA könyv listaára: 1911 Ft. Leírás:
Magányos, visszahúzódó figura volt Tóth Árpád, aki szerette a dolgokat pedáns rendben szavakba önteni. Irtózott a becstelenségtől, és beszéde, tanáros tartása, akárcsak költészete is a tisztaságot hirdette. Versei talán túlságosan is áttetszők, finomak és érzékenyek, de szépségük abból a szeretetből fakad, amely a költő személyiségének volt lényege. Tóth Árpád nagy költő, akinek nemcsak művészetére, de életére is valami melankolikus árny vetül, amelyet az élesen ragyogó őszi napfény langyos melegsége ellenpontoz. Ezt az életművet most a Nap Kiadó kiváló sorozatának újabb kötete mutatja be a nagyközönségnek és a középiskolai tanulóifjúságnak. Költői indulásáról, első köteteiről a nagy nyugatos pályatársak vallanak, irodalmi jelentőségét, alakját pályatársai méltatják. Jelentőségét, kortársaihoz fűződő viszonyát jól érzékeltetik azok a megrendültségről árulkodó írások, amelyek a fiatalon elhunyt költő halála kapcsán születtek. Írói világába, technikájába, fordítói műhelytitkaiba nyújt betekintést néhány kései költőtárs, a maiak pedig a modern költészet szemszögéből, az irodalomtudomány oldaláról világítják meg Tóth Árpád költészetének jelentőségét, sajátos vonásait. Noha Tóth Árpád életműve - méltatlanul - kikerült a középszintű érettségi törzsanyagából, a fekete-fehér fotókkal illusztrált kötetnek feltétlenül ott a helye minden középiskolai könyvtár polcán, de mindenképpen érdemes beszerezni az általános gyűjtőkörű könyvtárak irodalomtörténeti gyűjteményeibe is. ISBN: 963-9402-94-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 815 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 21:38
. Lélektől lélekig - in memoriam Tóth Árpád - Jelenlegi ára: 1 815 Ft

Fontos