2011. július 29., péntek

Bán Mór: Az üstökös lángja - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az üstökös lángjaA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Ama gyászos augusztus végi napon, a mohácsi síkon, éj homályában rejtőző árnyak járják a testekkel borított csatamezőt. Nem a meggyilkoltak szellemei ők, hanem a török által feldúlt környékbeli falvak túlélői, akik elpusztított javaik helyett remélnek értékeket lelni azoknál, akiknek már nincs szükségük evilági hívságokra. Ők akadnak rá egy súlyosan sérült túlélőre, az öreg Deér-Sólyom Istvánra, Úrmező és Mórichida urára, aki hetven esztendősen vett részt az ütközetben. A jólelkű jobbágyok különös tisztelettel viseltetnek az ujján hollós-címeres gyűrűt viselő aggastyán iránt, s magukkal viszik ártéri búvóhelyükre, majd Bátmonostorra, ahol a kolostor egyetlen helyben maradt barátja, Dénes testvér gondjaira bízzák. A derék páter gondos ápolásának köszönhetően István úr hamarosan talpra áll, majd gyógyítója hosszas unszolásának engedve mesélni kezd neki a Hunyadiak dicső koráról... Története több mint egy évszázaddal azelőtt veszi kezdetét. Egy havaselvei falura vérszomjas török katonák élén támad rá a gonosz Vlad, a fekete ember. A pusztító és öldöklő had elől Csorba kenéz a kisfiával a Kárpátok rengetegeibe menekül, hogy aztán a havasokon átkelve új, választott hazára leljenek Magyarországon. A felcseperedő Vajk - apja nyomdokain - Zsigmond király vitéze lesz, s katonai szolgálataiért megkapja az uralkodótól a csinos Morzsinai Erzse kezét és egy kis birtokot hozományul. Bár sorsuk jóra fordul, egyikük sem tudja elfeledni a falu pusztulásának emlékét, amikor Csorba asszonyát meggyilkolták, leányát pedig rabláncra verték, lelkükben ott izzik a gyűlölet a törökök és az ördögi Vlad iránt... ISBN: 978-963-426-137-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:40
. Bán Mór: Az üstökös lángja - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Fontos